RÓLAM

Fancsali Judit

Bankfüggetlen pénzügyi közvetítő, okleveles közgazdász, vállalkozó és négy gyermek édesanyja vagyok. Magánszemélyeknek és vállalatoknak nyújtok teljes körű, bankoktól független támogatást jövőbeli céljaik pénzügyileg stabil keretek közötti megvalósításához.

Pénzügyekről egyszerűen

Az Egyről a Kettőre blog szerzője

Financer.com gyűjtése alapján az Egyről a Kettőre a 25 legkiválóbb pénzügyi blog egyike, többek között a Forbes, Kiszámoló, K&H, Erste prominens társaságában.

Az Egyről a Kettőre hitelekkel, megtakarításokkal, családi támogatásokkal, pénzügyi tippekkel foglalkozik közérthető módon. 

A Bankmonitor egyik legeredményesebb közvetítője

2021-ben a Bankmonitor 4. legeredményesebb közvetítője lettem. Hatalmas elismerés ez számomra, köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem és megadta a lehetőséget, hogy hozzásegítsem a céljaihoz. Hatalmas eredmény, mert akik előttem vannak, azok mögött komoly ingatlan közvetítő hálózat, vagy hosszú fiókvezetői múlt áll.  A Bankmonitor az ország legnagyobb hitelközvetítői hálózata, abban a mezőnyben, akik nem ingatlanirodához kötődnek, így a legnagyobb hálózatban vagyok, a legeredményesebb nő.

Díjaim, elismeréseim

Miért fordulj pénzügyi közvetítőhöz babaváró hitel igénylésekor?

R

Ingyenes szolgáltatás

Valamennyi szolgáltatásom teljesen ingyenes, mivel közreműködésemért a pénzintézetek kompenzálnak.

R

Szakértelem

Okleveles közgazdászként több éves tapasztalattal a hátam mögött, maximális szakmai odafigyeléssel, az aktualitásokat folyamatosan nyomon követve kezelem pénzügyeidet.

R

Gyors ügyintézés

12 órán belül visszahívlak, kérdéseidre a lehető leggyorsabban válaszolok, a megkeresést követő pár napon belül pedig személyes találkozóra is van lehetőség. Az egyes ügyekre szabott átfutási időket maximálisan figyelembe veszem.

R

Egyszerűbb adminisztráció

Tisztában vagyok vele, mennyire drága az időd, így az ügyintézés nagy része telefonon és online történik, igyekszem minimalizálni a személyes jelenlét szükségességét. Tapasztalt ügyintézőhöz kerül az ügyed.

R

Csökkentett kockázat

A babaváró hitel igénylése előtt felmérjük a lehetséges kockázatokat, így olyan ajtón kopogtatunk majd ahol beengednek. Ha nehézség merülne fel az igénylés során, segítek megoldást találni.

R

Hosszútávú támogatás

A rövid-közép távú céljaiddal összhangban bemutatom a további igényelhető támogatásokat is. Hosszútávú segítséget biztosítok, így a hitelfelvétel után is megkereshetsz a nagyobb életeseményekkor. 

Megkötött szerződés

év tapasztalat

Szerződött összeg

bank

Kapcsolat

Fancsali Judit

Telefonszám: +36 70 317 3436

Email:  judit@egyrolakettore.hu